de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen
 
 
 
Nieuwsbrief
 
Collectie   |   Catalogus   |   Agenda   |   Nieuws   |   Openingstijden
 
 
 

En toen was het weer stil in de Bibliotheek. Alle 9 vestigingen zijn helaas weer gesloten tot en met 19 januari. Gelukkig kun je blijven lezen met onze AfhaalBieb en de online Bibliotheek.

Je kunt via de catalogus boeken reserveren zoals je gewend bent. Je krijgt automatisch bericht als de boeken binnen zijn. Wij zetten de boeken op je pas en leggen ze klaar bij de ingang van de Bibliotheek. Je kunt de boeken afhalen tijdens de aangepaste openingstijden. 
Laat je inspireren   S
 
 
S
 
 

Benieuwd naar de e-books van 2020. Wat waren de populairste boeken van dit jaar? Welke tips gaf het e-bookpanel? En welke pareltjes werden er dit jaar (her)ontdekt?

Dit is 2020 in e-books   S
 
 
S
 
 
Op 21 december is Linda de Jong van Coach-Praktijk Imagine de gastspreker bij Walk&Talk.
Linda gaat met de deelnemers in gesprek over werken vanuit gevoel, en verbinding met de klant. Haar focus is echt de aandacht voor de klant. 'Waar heeft mijn klant behoefte aan en welke vraag kan ik stellen, zodat mijn klant inzicht krijgt in zijn eigen antwoorden die in hemzelf/haarzelf opgeslagen liggen?'

Haar motto: 'Door je te ontdoen van al je moeten, ont-moet je jezelf.'
Meer informatie en aanmelden   S
 
 
S
 
 

Deze lezing stond gepland voor november, maar toen moesten we de deuren sluiten. We zijn blij dat de lezing alsnog door kan gaan: op 17 december vertelt wandelcoach Diane van Diemen over de positieve effecten die de natuur op ons heeft.

Een bezoek aan de natuur zorgt voor een vermindering van pijn en negatieve emoties zoals boosheid, vermoeidheid en somberheid. Je wordt er positiever van! Buiten zijn is goed voor lichaam en geest. 

Meer informatie   S
 
 
S
 
 
In de kerstvakantie is de Bibliotheek gewoon open. Alleen tijdens de feestdagen is de Bibliotheek dicht op:
- 1e Kerstdag, vrijdag 25 december
- 2e Kerstdag, zaterdag 26 december
- Nieuwjaarsdag, vrijdag 1 januari 2021

In de kerstvakantie is de Bibliotheek Breukelen alleen 's middags geopend. Tussen 21 december en 1 januari zijn er geen zelfbedieningsuren. 

Tijdens de jaarwisseling is de inleverbus gesloten. 
Bekijk hier de openingstijden   S
 
S
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb  
 
S