de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen
 
 
 
Nieuwsbrief
 
Collectie   |   Catalogus   |   Agenda   |   Nieuws   |   Openingstijden
 
 
Bibliotheek aan huis

Kun je, door corona of om een andere reden, nu niet naar buiten, maar wil je toch boeken lenen? De Bibliotheek biedt tijdens deze corona-golf de mogelijkheid de boeken aan huis te laten bezorgen. 

Meld je aan voor Bibliotheek aan huis. Een medewerker van de Bibliotheek bezorgt gratis boeken aan huis bij leden die aan huis gebonden zijn. Maak een afspraak!

 
Lees meer over de Bibliotheek aan huis   S
 
S
 
Blijf je ontwikkelen!

Vind jij het leuk om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken? Dat kan altijd en overal. Bijvoorbeeld met de nieuwe online cursussen van de Bibliotheek.

Als lid van de Bibliotheek kun je nu ruim 160 online cursussen volgen. Gratis, op een moment dat het jou uitkomt. Denk aan cursussen over persoonlijke effectiviteit, communicatie, gezondheid, positieve psychologie, talen, fotografie, digitale vaardigheden en social media.

 
Vind een online cursus die bij jou past   S
 
S
 
Voorleesdagen

Heb je de Voorleeskalender al gezien op onze website? Er is iedere dag een grappig filmpje, een leuk liedje of handige informatie over hoe je kunt voorlezen. Je kunt nog tot en met 12 februari de luikjes openen. 

 
Ga hier naar de Voorleeskalender   S
 
S
 
Woon je in Stichtse Vecht?

Wij willen graag weten wat je bezig houdt. Wat heb je nodig om fijn te kunnen leven, wonen, studeren of werken in Stichtse Vecht? Wat kan er verbeterd worden? We hebben een korte vragenlijst. Wil je die invullen? Het kost maar een paar minuten. 
Er is een vragenlijst voor jongeren tussen 14 en 28 jaar en een voor volwassenen tussen 30 en 60 jaar. 

 
Ga hier naar de vragenlijst voor jongeren   S
 
 
Ga hier naar de vragenlijst voor volwassenen   S
 
S
 
Alles uit de kast, elke trui telt!

Op vrijdag 5 februari is het weer zo ver: Warmetruiendag! Meedoen is heel simpel: zet de verwarming lager, trek een extra warme trui aan en bespaar energie. Als heel Nederland op één dag 1 graad lager stookt, besparen we samen 6,3 miljoen kilo CO2.

De Bibliotheek is gesloten, maar achter de schermen werken wij door aan de AfhaalBieb. En op 5 februari trekken ook wij een extra dikke trui aan.

 
Meer informatie over Warme Truien Dag   S
 
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb  
 
S