de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen
 
 
 
Nieuwsbrief
 
Collectie   |   Catalogus   |   Agenda   |   Nieuws   |   Openingstijden
 
S
 
 
Een kleine geschiedenis kan soms grote verhalen opleveren. Zo laat Judith Koelemeijer zien met haar prachtige boek Het zwijgen van Maria Zachea. Je krijgt het deze maand cadeau bij Nederland Leest.
Kom naar de Bibliotheek, haal je boek en praat er (online) over met anderen.
Lees meer   S
 
 
S
 
 
Duik in je eigen geschiedenis met behulp van de Bibliotheek: de geschiedenis van je eigen famllie of van de stad of streek waarin je woont. Het levert vaak prachtige verhalen op. Via de krantenbank Delpher heb je toegang tot miljoenen kranten van de afgelopen vier eeuwen.
Ga hier naar Delpher   S
 
 
S
 
 
Het is best een lastige keuze of je de CoronaMelder wilt gebruiken. We helpen je graag bij het kiezen. En als je besluit de app te gebruiken, dan kunnen we helpen bij het installeren van de app.
Kijk hier hoe de Bibliotheek kan helpen   S
 
 
S
 
 

Om Nederlands te leren moet je veel oefenen. En dat oefenen, dat is lastig. Vooral in deze tijd waarin we weinig mensen tegen komen. Daarom zijn we op zoek naar online taalcoaches.

Meer informatie   S
 
S
 
 

Een bezoek aan de natuur zorgt voor een vermindering van pijn en negatieve emoties zoals boosheid, vermoeidheid en somberheid. Je wordt er positiever van! Buiten zijn is goed voor lichaam en geest. 

Op 12 november houdt wandelcoach Diane van Diemen een lezing over de positieve effecten die de natuur op ons heeft.

Meer informatie   S
 
 
S
 
 
Alle post die wij via de mail kunnen sturen spaart portokosten én het milieu.
Check je berichtvoorkeuren in Mijn menu en geef aan dat je alles in het vervolg per e-mail wilt ontvangen. Hartelijk dank!
Check hier je berichtvoorkeuren   S
 
 
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb  
 
S