de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen
 
 
 
Nieuwsbrief
 
Collectie   |   Catalogus   |   Agenda   |   Nieuws   |   Openingstijden
 

Wat doe jij om gezond, vitaal en fit te blijven? 
In De Ronde Venen staat in september en oktober gezondheid centraal. Onder de naam 'Samen Vitaal' biedt de Bibliotheek samen met Energieke Leefstijl en Senior Sportief Actief DRV een programma om fit te worden en te blijven.
Ook in Stichtse Vecht zijn deze nazomer een aantal activiteiten over gezondheid.  

 
Bekijk hier alle activiteiten   S
S
 
 

Een gezonde leefstijl is belangrijk. Maar wat is nu eigenlijk een gezonde leefstijl? En wat kun jij zelf doen, zonder dat het veel tijd kost?
Op 5 september geeft Anja Lefeber een masterclass in de Bibliotheek Mijdrecht over het geheim van een gezonde leefstijl.

  • Hoe raak je kilo's kwijt met gezond én lekker eten?
  • Hoe word je fit, met sterke soepele spieren?
  • Hoe heb je minder last van stress?
  • Hoe krijg je meer energie?

Wil jij antwoord op deze vragen? Geef je op voor de gratis masterclass.

 
Schrijf je in   S
 
S
 
 

Op zaterdag 17 september kun je een Vitaliteitstest doen in de Willisstee in Wilnis. Speciaal voor 55+-ers. Beweeg ik wel voldoende gevarieerd? Is mijn conditie oké? Meten is weten.
De organisatie is in handen van Senior Sportief Actief.

 
Meld je hier aan   S
 
S
 
 

Twee jaar Corona pandemie en nog steeds geen einddatum in zicht. Wat doet dit met je en welke invloed heeft het op hoe het nu met je gaat?

Tijdens een interactieve bijeenkomst, 31 augustus in de Bibliotheek Loenen, kun je ervaringen uitwisselen en leren van andere deelnemers. De avond staat onder leiding van Monique Bakker.

 
Kom je ook? Meld je hier aan   S
 
S
 
 

Een bezoek aan de natuur zorgt voor een vermindering van pijn en negatieve emoties. Je wordt er positiever van! Bewegen in de buitenlucht helpt je fit te blijven.

Wil je hier meer over weten? Donderdagavond 15 september vertelt Diane van Diemen in de Bibliotheek Maarssendorp over het effect van wandelen op lichaam en geest. Het wordt een gezellige actieve lezing met een quiz, een filmpje, en een korte wandeling.

 
Wandel mee   S
 
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb  
 
S