de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen
 
 
 
Nieuwsbrief
 
Collectie   |   Catalogus   |   Agenda   |   Nieuws   |   Openingstijden
 
S
 
 

November is de maand waarin heel Nederland leest. Elk jaar staat er één boek centraal. Dit jaar is dat Mevrouw mijn moeder van Yvonne Keuls. Je krijgt het cadeau van de Bibliotheek. Wees er op tijd bij, want op = op.
Kijk hier wanneer jouw Bibliotheek open is en je het boek kunt afhalen.

 
Meer weten over Nederland Leest? Kijk hier   S
 
S
 
 

Heb je vragen over de energietoeslag? Wil je weten of je de energietoeslag kunt aanvragen? Of heb je hulp nodig bij het invullen of aanvragen? De Bibliotheek helpt, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

 
Kijk hier hoe de Bibliotheek kan helpen   S
 
S
 
 

Mensen boven de 66 jaar met een laag inkomen die wonen in de provincie Utrecht kunnen een Gratis OV-abonnement aanvragen. Het aanvragen van dit abonnement is niet voor iedereen even makkelijk. Bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek helpen we u op weg.

 
Lees meer over gratis OV   S
 
S
 
 

Steeds meer kinderen voelen de druk om meer likes te krijgen. Jouw kind misschien ook. Hoe ga je daarmee om? Hoe praat je met je kind over het gebruik van sociale media? En welk voorbeeld geef jij als volwassene? Deze en andere vragen worden beantwoord tijdens het online webinar ‘Like en Cancel’ op 8 november van 20.00 - 21.00 uur.

 
Meer informatie en aanmelden   S
 
S
 
 

Op 1 november zijn de openingstijden veranderd. Een aantal vestigingen zijn minder open, andere vestigingen zijn op andere tijden open.

 
Bekijk hier de nieuwe openingstijden   S
 
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb  
 
S