de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen
 
 
 
Nieuwsbrief
 
Collectie   |   Catalogus   |   Agenda   |   Nieuws   |   Openingstijden
 
 
 

Of je nu op reis gaat of de hele zomer thuis blijft, Zomerlezen kan altijd en overal. 
Op onze zomerleespagina’s vind je heel veel boeken over zon, zee en strand. Of over thuis vakantie vieren en lekker zomerkoken. 
Lees je graag boeken die zich afspelen in je favoriete vakantieland? Van heel veel landen vind je hier spannende thrillers, romantische boeken of mooie geschiedenisverhalen.

 
Laat je inspireren, een hele zomer lang   S
 
S
 
 

Vakantie is heel spannend voor kinderen. Ze gaan naar vreemde landen met ander eten en een andere taal. Ook in boeken kun je op avontuur.

Met 'Vakantielezen' beleef je mooie avonturen met het hele gezin.  Ga op reis op Sprookjeseiland. Maak er een dolle boel van in Lachland. Of beleef spannende avonturen aan de Griezelkust. 

Zo kan je kind de hele zomer blijven lezen.

 
Kijk hier voor meer informatie   S
 
S
 
 

Vertel: wat betekent de Bibliotheek voor jou? Of: hoe heeft de Bibliotheek jouw leven veranderd?

Werd je er wijzer, verliefder, fantasievoller, gekker, stiller, juist luider of iets dat wij helemaal niet kunnen verzinnen? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Zet het op papier, en misschien word jij de winnaar van onze schrijfwedstrijd!

Klim in de pen en doe mee aan de Bibliotheekblad Schrijfwedstrijd!

 
Doe je mee?   S
 
S
 
 

Oude kranten belanden meestal bij het oud papier. Maar soms is het leuk om een oude krant nog eens te bekijken. Bijvoorbeeld de krant van je geboortedag.
Op delpher.nl vind je miljoenen oude kranten en tijdschriften. Handig voor een werkstuk voor school of studie. Of gewoon lekker om op een regenachtige dag in te grasduinen. 

 
Ontdek hier de oude kranten   S
 
S
 
 

De Bibliotheek is de hele zomer gewoon geopend. 

Alleen de Bibliotheek Breukelen is tussen 11 juli en 27 augustus 's ochtends gesloten. Er zijn geen zelfservice-uren in deze weken.
De Bibliotheek Breukelen is geopend op: maandag, dinsdag, woensdag 13.00 - 17.00 uur, vrijdag 13.00 - 20.00 uur en zaterdag 10.00 - 13.00 uur. 

 
Kijk hier voor alle openingstijden   S
 
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb  
 
S