de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen
 
 
 
Nieuwsbrief
 
Collectie   |   Catalogus   |   Agenda   |   Nieuws   |   Openingstijden
 
 
 

En toen was het weer stil in de Bibliotheek. Al onze vestigingen zijn helaas gesloten tot en met 19 januari. Gelukkig kun je blijven lezen met onze AfhaalBieb en met de online Bibliotheek. 

De AfbaalBieb werkt het zelfde als in november. Je kunt via de catalogus boeken reserveren zoals je gewend bent. Je krijgt automatisch bericht als de boeken binnen zijn. Wij zetten de boeken op je pas en leggen ze klaar bij de ingang van de Bibliotheek. Je kunt de boeken afhalen tijdens de aangepaste openingstijden. 

Bekijk hier het laatste corona-nieuws   S
 
 
S
 
 

Nu alle activiteiten rondom de feestdagen niet of nauwelijks door kunnen gaan, hebben wij als Bibliotheek een leuke online kerstpuzzel bedacht. Op onze website staan 20 kerstballen verstopt met een letter erop. Alle letters bij elkaar vormen een woord. Heb je het woord gevonden dan kun je dat via het antwoordformulier op de website insturen. Onder de goede inzenders verloten we twee prijzen. 

Kijk hier hoe de kerstpuzzel werkt   S
 
 
S
 
 

Nieuw in de online Bibliotheek: de TijdschriftenBieb! Lees tijdschriften op je telefoon of tablet, van AutoWeek tot Yoga Magazine.

De TijdschriftenBieb is een tijdelijke app waar op dit moment 16 titels in staan. De app kun je gratis downloaden in de AppStore en Google Play.

Lees meer over de TijdschriftenBieb   S
 
 
S
 
 

Alle medewerkers van de Bibliotheek wensen je goede feestdagen. We hopen dat 2021 ons licht brengt aan het einde van de tunnel. 

Laten we tot die tijd zelf de lichtjes ophangen, zodat we deze ingewikkelde tijd zo goed mogelijk doorkomen. 

 
 
S
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb  
 
S