de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen
 
 
 
Nieuwsbrief
 
Collectie   |   Catalogus   |   Agenda   |   Nieuws   |   Openingstijden
 
 
 

Of je nu op reis gaat of de hele zomer thuis blijft, Zomerlezen kan altijd en overal. 
Op onze zomerleespagina’s vind je heel veel boeken over zon, zee en strand. Of over thuis vakantie vieren en lekker zomerkoken. 
Lees je graag boeken die zich afspelen in je favoriete vakantieland? Van heel veel landen vind je hier spannende thrillers, romantische boeken of mooie geschiedenisverhalen.

 
Laat je inspireren, een hele zomer lang   S
 
S
 
 

Hoe komt het dat we ons zo gelukkig voelen in het groen, omringd door planten, dieren, mooie landschappen en ander natuurschoon? En wat doet licht voor onze biologische klok? Wat doet hardlopen in de frisse buitenlucht met onze gezondheid?

Op woensdag 15 juni komt boswachter Marieke Schatteleijn naar de Bibliotheek Abcoude. Tijdens deze avond vertelt zij over de antwoorden die ze heeft gevonden in de wetenschap en over haar eigen ervaringen. 

 
Lees meer over de lezing Marieke Schatteleijn   S
 
S
 
 

Iedere dinsdagmiddag is in de Bibliotheek Maarssenbroek een inloopspreekuur tussen 13.00 en 17.00 uur.

Adviseurs van Welzijn Stichtse Vecht zijn in de Bibliotheek aanwezig. Zij helpen met het invullen van formulieren en ze geven antwoord op vragen op het gebied van Wonen, Vervoer, Zorg, Welzijn, Financiën.

 
Kijk hier voor meer informatie   S
 
S
 
 

Wie een leesbeperking heeft en lid is van de Bibliotheek kan gratis gesproken boeken lenen van de Bibliotheekservice Passend Lezen.
Er zijn meer dan 80.000 gesproken boeken. Van streekroman tot thriller, van lectuur tot (vak)literatuur. En van klassieker tot de nieuwste bestseller.

De service Passend Lezen is speciaal voor mensen met een leesbeperking.

 
Kijk hier voor meer informatie   S
 
S
 
 

Wil jij geld besparen met energiebesparende maatregelen? Wil je een volgende stap zetten in het verduurzamen van je huis? Onze energiecoaches helpen je graag op weg. Kom langs in de Bibliotheek en stel je vragen aan een energiecoach.

 
Kijk hier voor de data van het Energieloket   S
 
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb  
 
S