de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen
 
 
 
Nieuwsbrief
 
Collectie   |   Catalogus   |   Agenda   |   Nieuws   |   Openingstijden
 

2023 is van start! We wensen je een prettig jaar vol met bibliotheekbezoeken en nieuwe verhalen om in weg te duiken. Ook in 2023 staan onze deuren weer voor je open. Kom vooral langs of maak gebruik van onze online diensten.

S
 
Leen boek   S
 
Leen boek   S
Leen boek   S
 
Leen e-book   S
S
 
 

Goed nieuws! De gratis cursussen voor leden kunnen ook in 2023 gevolgd worden. Er zijn zelfs een paar nieuwe cursussen toegevoegd: Fotografie, Videografie, Schrijven, Javascript en Praktische storytelling voor je bedrijf. Je volgt ze online en in je eigen tempo.

 
Start met leren   S
 
S
 
 

Wilt u meer kunnen doen met uw smartphone, tablet of computer? Bijvoorbeeld Whatsapp gebruiken, beeldbellen, uw apparaat beveiligen of handige apps op uw tablet zetten?

U bent van harte welkom op de Computervraagdagen op 16 en 17 januari in Breukelen en Maarssendorp.

 
Meer informatie   S
 
S
 
 

Is jouw (klein)kind nog geen lid van de Bibliotheek? Schrijf hem of haar tijdens de Nationale Voorleesdagen gratis in. Je krijgt een leuke voorleesknuffel cadeau.

 
Meer over de Voorleesdagen   S
 
S
 
 

Vind je het leuk om met taal en mensen te werken? Beheers je de Nederlandse taal goed? Dan is taalcoach worden misschien wel iets voor jou! Taalcoaching is ook geschikt voor studenten. Bij sommige studies kun je het zelfs opnemen als onderdeel van je opleiding. 

 
Meer informatie   S
 
S
 
 

Misschien is een van jouw goede voornemens wel dat je (weer) vrijwilligerswerk wilt doen. Spreekt het jou aan om gezinnen leesplezier te brengen en kinderen zo te ondersteunen in hun taalontwikkeling? Dat kan bij Taalvisite. In 15 weken ga je met kind én ouders aan de slag met taal.

 
Kijk hier voor meer informatie   S
 
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb  
 
S