de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen
 
 
 
Nieuwsbrief
 
Collectie   |   Catalogus   |   Agenda   |   Nieuws   |   Openingstijden
 
 
Heb je vragen over de digitaal overheid?

Steeds meer zaken van de overheid moet je tegenwoordig zelf online regelen.  Bijvoorbeeld je belastingaangifte, het aanvragen van zorgtoeslag of het verlengen van je rijbewijs.

Vind je dat lastig, dan is het fijn als iemand je hiermee op weg helpt. Het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek staat voor je klaar bij vragen over de digitale overheid. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Wil jij weten wat het Informatiepunt Digitale Overheid voor jou kan betekenen? 

 
Kijk hier wat het IDO voor jou kan betekenen   S
 
S
 
Online computercursussen

In maart doet de Bibliotheek mee aan de ‘Online veiligheid en privacy-maand’. Het SCC heeft hiervoor een aantal online activiteiten. Zo is er een workshop phishing, whatsapp-fraude en spoofing en een workshop veilig online winkelen. En op afspraak een online vragenuur.

 
Kijk voor meer informatie in de agenda   S
 
S
 
Voorouders gezocht!

Ook zo genoten van het programma Verborgen Verleden? Wil je nu ook je eigen stamboom eens uitzoeken, maar weet je niet waar te beginnen? Doe dan de cursus ‘Voorouders gezocht!’.

 

 
Meer weten?   S
 
S
 
Weet je al wat je wilt stemmen?

Op 17 maart zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Weet je al wat je wilt gaan stemmen? Wil je meer uitleg over de verkiezingen? Of wil je meer lezen over politiek? 

 
Doe hier de kieswijzer   S
 
S
 
TijdschriftenBieb

Heb je al je eigen tijdschriften al uit en zoek je eens iets anders? Kijk dan eens bij de TijdschriftenBieb. Van Eigen Huis & Interieur tot AutoWeek en van Margriet tot Yoga Magazine. Je leest het allemaal thuis op je telefoon of tablet in de TijdschriftenBieb.

 
Kijk hoe het werkt   S
 
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb  
 
S