de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen
 
 
 
Nieuwsbrief
 
Collectie   |   Catalogus   |   Agenda   |   Nieuws   |   Openingstijden
 
 
KlimaatGesprek

Je wilt duurzamer leven, minder consumeren, je ecologische voetafdruk verkleinen. Hoe doe je dat en wat heeft je consumptiepatroon daarmee te maken?
Wil je hier meer over weten? Kom dan naar het KlimaatGesprek. Op 16 februari in de Bibliotheek Maarssendorp en op 23 februari in de Bibliotheek Mijdrecht.

 
Lees hier meer over de KlimaatGesprekken   S
 
S
 
Wat is kunstmatige intelligentie?

Robot-grasmaaiers, zelfrijdende auto's, robots in de zorg en de chatbot van de klantenservice: allemaal maken ze gebruik van kunstmatige intelligentie. Hoe werkt dit en hoe ingrijpend is deze technologie? De Nationale AI-cursus legt het uit, op een begrijpelijke manier.

 
Meer weten? Doe de gratis cursus   S
 
S
 
De Bibliotheek helpt

Heb je vragen over het lenen van e-books, het online reserveren of de Bibliotheek-App? Wil je meer weten over Skypen of Whatsappen? Of heb je een probleem met je mobiele telefoon? Kom naar het Digitaal Vragenuur. 
In de agenda staan de vragenuren en inloopspreekuren op een rij.

 
Kijk in de agenda voor tijd en plaats   S
 
S
 
Blijf jezelf ontwikkelen

Persoonlijke effectiviteit, communicatie, gezondheid, positieve psychologie, talen, fotografie, digitale vaardigheden, social media... Het zijn maar een paar van de meer dan 150 online cursussen die de Bibliotheek biedt. 

Wil jij je blijven ontwikkelen? Volg dan een online cursus. Helemaal gratis voor jou als lid van de Bibliotheek.

 
Kies hier jouw cursus   S
 
S
 
Wij zijn op zoek naar een

Als Onderwijskundig specialist Basisvaardigheden leid je mensen die moeite hebben met basisvaardigheden naar een geschikt cursusaanbod. Hiervoor houd je intakegesprekken en bepaal je de leerwens en het niveau van de deelnemer, je selecteert passende leermiddelen en beschrijft de aanpak in een trajectplan.

 
Kijk hier voor meer informatie   S
 
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb  
 
S