de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen
 
 
 
Nieuwsbrief
 
Collectie   |   Catalogus   |   Agenda   |   Nieuws   |   Openingstijden
 

Leren doen we ons hele leven lang. Als baby leer je de wereld ontdekken, als puber moet je je staande leren houden in de grotemensenwereld en als 80-jarige leer je handiger worden met de computer.
Wil jij je ook verder ontwikkelen? De Bibliotheek kan helpen in elke levensfase. 

In deze nieuwsbrief geven we tips over leren, oefenen en hulp. Op de website vind je nog meer informatie.

S
 
 

Krijg jij je kind moeilijk aan het lezen? Met Yoleo lees en luister je tegelijk! Een soort Karaokelezen, zeg maar. Zo wordt lezen leuker en makkelijker. Pak je Bibliotheekpas erbij en log snel in, dan kun je meteen beginnen.

 
Start met Yoleo   S
 
S
 
 

Kan jouw kind wel wat hulp gebruiken bij het verzinnen van een onderwerp voor een spreekbeurt of werkstuk? Op onze website hebben we allerlei tips en informatie verzameld voor kinderen op de basisschool en voor jongeren op de middelbare school.

 
Bekijk de website   S
 
S
 
 

Heb je een bijbaantje en wil je de loonheffing terugvragen? Of ga je studeren en moet je een studiebeurs regelen. De websites van de overheid kunnen soms knap ingewikkeld zijn. Kom je er even niet uit? De Bibliotheek helpt. Loop eens binnen bij de bieb of kijk op de Digidingen-website, speciaal voor jongeren. 

 
Ga naar Digidingen-desk   S
 
S
 
 

Criminelen worden steeds slimmer. Ook op het internet. Wees ze te slim af!
Wil je weten hoe je veilig het internet op kunt? Volg een cursus of kom met je vraag naar het inloopspreekuur.

 
Meer informatie   S
 
S
 
 

Op 15 maart mogen we weer stemmen voor de Provinciale Staten en voor de waterschappen. Weet jij al waarop je gaat stemmen of twijfel je nog? Of vraag je je af waarom je eigenlijk zou gaan stemmen? En waar stem je eigenlijk voor? Meer weten? 

 
Kijk eens op onze website   S
 
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb  
 
S