de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen
 
 
 
Nieuwsbrief
 
Collectie   |   Catalogus   |   Agenda   |   Nieuws   |   Openingstijden
 
 
Vragen over de digitale overheid?

Steeds meer zaken van de overheid moet je tegenwoordig zelf online regelen. Bijvoorbeeld je belastingaangifte, het aanvragen van zorgtoeslag of het verlengen van je rijbewijs.

Vind je dat lastig, dan is het fijn als iemand je hiermee op weg helpt. Het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek staat voor je klaar. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Meer weten over het Informatiepunt Digitale Overheid? 

 
Kijk hier wat het IDO voor je kan betekenen   S
 
 
S
 
Belastingaangifte doen?

Het is weer tijd voor de belastingaangifte.
Zolang de Bibliotheek gesloten is kun je geen gebruik maken van de computers in de Bibliotheek voor het invullen van de belastingaangifte. Maar je kunt wel telefonisch hulp krijgen. 

 
Kijk hier voor hulp bij belastingen   S
 
 
S
 
Komt een vrouw bij de h@cker

Waarom zijn onze gegevens zo interessant voor cybercriminelen? En hoe kun je er zelf voor zorgen dat jouw gegevens uit handen blijven van een kwaadwillende?

Om deze vragen te beantwoorden heeft de Bibliotheek schrijfster Maria Genova uitgenodigd voor een online presentatie over identiteitsfraude, internetoplichting en slimme apparaten, op 19 april.

 
Meer weten of aanmelden?   S
 
 
S
 
Wij zoeken online taalcoaches

Om Nederlands te leren moet je veel oefenen. En dat oefenen, dat is lastig. Vooral in deze tijd waarin we weinig mensen tegenkomen. Daarom zijn we op zoek naar online taalcoaches, mensen die het leuk vinden om online wekelijks een praatje te maken met iemand die Nederlands aan het leren is.

 
Bekijk hier de vacature online taalcoach   S
 
 
S
 
Zoek je (ander) werk?

Sinds 2017 organiseert de Bibliotheek netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. Daarom vindt de Bibliotheek het nu tijd om het aanbod te toetsen bij de doelgroep. Ze heeft daarvoor een korte enquête opgesteld.

 
Vul hier de enquĂȘte in   S
 
 
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb  
 
S